Burgemeester opent No. 47

Het leukste kledingwinkeltje van de straat werd op 19 januari geopend door de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Samen met veel belangstellenden bezocht hij het winkeltje. De burgemeester kwam langs omdat hij het een mooi voorbeeld vindt van een initiatief waaruit blijkt dat we niet in een kille samenleving leven. Bij No. 47 zorgen we goed voor elkaar.

De winkel is op zoek naar vrijwilligers die af en toe een paar uurtjes willen helpen. Lijkt dit je leuk, neem dan contact op met Iris Verheij: 010 477 32 39.

Het winkeltje No. 47 wordt gerund door cliënten van Pameijer, dit is een stichting die zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer informatie kunt u vinden op www.pameijer.nl of bij Buuf en Co aan de Mathenesserweg 26-28.

Lees meer over de mensen achter No.47 in de ‘Wie is…-‘ column.