Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

StroopJam | Vrije improvisatie-sessie en aanschuifmaaltijd

26 oktober 2017 @ 17:00 - 21:30

Gratis

Donderdag 26 oktober is er weer nieuwe StroopJam bij Stroop Rotterdam op Mathenesserweg 21b. Naast live-muziek kun je deze avond ook weer genieten van een heerlijke aanschuifmaaltijd voor €3,50!

☛ StroopJam
StroopJam is een vrije improvisatie-sessie van een bont gezelschap muzikanten. Funk, jazz, hiphop en rock; alles is mogelijk. Ideaal om het weekend te beginnen als luisteraar of muzikant. Haak aan en speel mee, bestel een kom soep of een stroopwafel, zwijmel weg met je nieuwe vlam of ontspan je voeten voordat het café je roept. Drums, toetsen… alles staat klaar maar neem vooral ook je instrument mee! De kern van StroopJam bestaat uit de muzikanten Bart Lentze, Gaspard Bos en Bart Knol.

☛ Stroop
De winkel aan de Mathenesserweg is uitgegroeid tot een plek voor en door de buurt: een platform voor startend lokaal ondernemerschap, met name gericht op de creatieve sector. Stroop stimuleert en inspireert door ontmoeting en activiteit. Het maakt lokale kwaliteiten zichtbaar voor een groter en breder publiek en brengt levendigheid in een leegstaande winkelstraat. Het laat de potentie zien van verlaten plekken en wint de liefde terug: voor stad, buurt en gebouw

Locatie

Stroop
Mathenesserweg 21b
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps