Bewondersonderzoek door Moad

Mijn naam is Moad, een vierdejaarsstudent aan de hogeschool InHolland in Rotterdam. Als student Integrale Veiligheid, heb ik mij tijdens mijn studie met veel plezier beziggehouden met de bestuurlijke en organisatorische aspecten van veiligheidsvraagstukken. Waaronder ook veiligheids- en leefbaarheidsproblematiek in wijken.

Momenteel ben ik, in opdracht van Danielle van den Heuvel (stadsmarinier), met veel passie en plezier bezig met een onderzoek naar de veiligheidsbeleving van bewoners en ondernemers in de Mathenesserweg. Wellicht herkent iemand mij al? De afgelopen weken ben ik vaker in de Mathenesserweg geweest, en heb ik de straat beter leren kennen. De afgelopen twee jaar is er veel gebeurd in de straat en er staat nog veel positiefs te gebeuren, zoals het opknappen van de buitenruimte en vergroening van de straat. Jullie als bewoners en ondernemers van de Mathenesserweg hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat de straat weer de allure heeft gekregen die het verdient!

Daarom ben ik erg benieuwd naar uw mening, hoe ervaart u momenteel de veiligheid in de straat? Uw mening zal ik meenemen in mijn onderzoek en uiteindelijk presenteren aan Danielle van den Heuvel. Vanaf begin april zal ik daarom nog vaker op de Mathenesserweg te vinden zijn om naar uw mening te vragen. Wellicht sta ik bij u aan deur of stap ik uw onderneming binnen.

Mocht u mij zien spreek mij gerust aan.

Heeft u vragen? Stuur mij dan een mailtje!

557840@student.inholland.nl