Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bewonersavond over inrichtingsplan

25 april 2018 @ 19:00 - 20:30

De gemeenteraad heeft in november 2017 budget vrijgemaakt om verbeteringen aan te brengen in de openbare ruimte aan de Mathenesserweg. Vooruitlopend daarop organiseerde de gemeente op 3 oktober eerste bewonersavond plaats om suggesties op te halen voor als dat budget er zou zijn. Daar waren enkele tientallen bewoners en we hebben veel informatie gekregen.

Nadat de begroting is vastgesteld zijn we zijn met een gemeentelijk planteam aan de slag gegaan met de ideeën uit de bewonersavond. Dat valt nog niet mee. Vooral de veel gehoorde wens om de chaotische en gevaarlijke verkeerssituatie nabij de Mathenesserbrug te verbeteren is een lastige. Er zijn maatregelen denkbaar maar die zijn kostbaar en hebben een behoorlijke impact.

Om die reden hebt u een tijd lang niets over de plannen gehoord. Het is echter wel hoog tijd dat we met u bespreken waar we staan, en de voorstellen doornemen die er wél liggen.

Hiervoor hebben wij een bewonersavond georganiseerd op woensdag 25 april a.s. van 18.45u inloop, aanvang 19.00u, einde 20.30u in Jong Delfshaven, Rosener Manzstraat 57! Komt u ook?

Voor vragen over deze bewonersavond kunt u contact opnemen met Frank Franke via rf.franke@rotterdam.nl

Gegevens

Datum:
25 april 2018
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Gemeente Rotterdam

Locatie

Jong Delfshaven
Rosener Manzstraat 57
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *