Wie is… Edip

Door Ingrid Kminikowski

Op Mathenesserweg nummer vind ik ook een nieuw pandje. Ik maak hier kennis met Edip en een goede vriend van hem, Achmed. Ze zijn beide Turks en hebben een zaak in de verkoop van veiligheidsproducten. De winkel heet EDG Safety Products BV.

Edip is een ondernemer in hart en nieren. Na de aardbeving in Turkije in ‘99 is Edip met zijn Turkse vrouw naar Nederland gekomen. Zij was hier geboren en opgegroeid, zodoende was het wat makkelijker om hier te wennen. Ze zijn getrouwd en hebben 3 kinderen.

Edip heeft altijd veiligheidscursussen gegeven. Hij begon 13 jaar geleden voor zichzelf, en heeft veel ervaring in deze wereld. Omdat hij eerst via het web handelde maar zoveel klanten kreeg, kreeg hij het idee om een zaak te openen waar mensen hem konden bezoeken. Daar ligt ook zijn kracht. De contacten tussen hem en zijn klanten.

‘Maak Mathenesserweg Mooier’ ; dit was het project waar Edip enthousiast van werd en waardoor hij het pand waar hij nu zit koos. Het pand stond 5 jaar leeg. Hij heeft het opgeknapt, en het ziet er prima uit!

Welkom Edip!

Foto: vdWell fotografie | ontwerp