Wie is… vdWell fotografie | ontwerp

Door Ingrid Kminikowski

Meet Sterre, een zelfstandige fotograve die sinds 2 maanden haar zaak heeft geopend op onze weg. Via de dames van Maak, Woonbron, en met behulp van haar broer, heeft Sterre het leuke hoekpandje weten te bemachtigen, en er een mooie werkplek van gemaakt.

Sterre is geboren in Brabant, en als kind zat haar verlangen om te onderhandelen en te ondernemen er al helemaal in. Zo vroeg ze bijvoorbeeld aan haar moeder toen ze 2 jaar was of ze haar schoenen niet kon doorverkopen. Ze waren haar te klein. Ook liep ze als klein meisje al met fotorolletjes in haar hand.

Op haar zestiende is ze haar studie fotografie begonnen op het Sint Lucas in Boxtel. Op haar achttiende kwam Sterre voor stage naar Rotterdam en is hier niet meer weg gegaan. Inmiddels is zij moeder geworden van haar knappe zoon Salomon. Salomon poseert regelmatig voor tijdschriften of voor de zaak.

Wat Sterre anders maakt dan andere fotografen is dat ze ontzettend creatief is. Ze creëert de gekste thema’s in haar studio: Van jungle thema’s met echte slangen en kuikentjes met Pasen tot een gave kerstcreatie en alles wit. Voor Sterre is niks te gek. Ze heeft haar klanten dan ook door heel Nederland. Maar ook op de weg kent ze al heel wat mensen. Daar staat ze ook helemaal voor open! Ook Ami, haar hondje, helpt mee om klanten te werven. Hij ligt vaak voor de deur te kwispelen en is hij ontzettend lief voor kids.

Sterre wil er graag aan meewerken om onze straat tot iets positiefs te maken. Iedereen is welkom om te komen buurten, en natuurlijk even op de foto!

Say cheese!!

Welkom Sterre, Salomon en Ami! 🙂

www.vdwell.com