Stroop gaat sluiten *snik

“Deze week zal de laatste week zijn dat Stroop open is op de Mathenesserweg! ­čÖü

We betreuren┬ádat Stroop gaat sluiten, echter willen we er een knallende, feestelijke en geweldige laatste week van maken. Dus kom dat VIEREN met ons. Breng je vrienden, ouders, grootouders, broertjes, zusjes, kinderen, verre familievriend, tinderdate, etc., en geniet van een laatste (paar) wafels met ons! Let’s have some fun!

Niet getreurd.. Voordat de koek helemaal op is, zullen er in november nog enkele evenementen gehouden worden. Op dagen dat er geen evenementen zijn, zal Stroop gesloten zijn. Dus houd je favoriete wafelbar in de gaten voor de openingstijden van volgende maand;)

De Feniks locatie┬ávan Stroop blijft open, dus mocht je een stroopwafel fix nodig hebben dan kun je hier altijd terecht:)”

Lees Stroop’s bericht op Facebook

Eerder kondigde Stroop aan dat ze gaan sluiten, lees ook dit bericht op Facebook. 

“WE LEGGEN HET STOKJE NEER. MAAR LIEVER GEVEN WE HEM OVER!
Buurtbewoners en -ondernemers hebben het initiatief gestart om de huiskamer voor de buurt in stand te houden, met nieuwe partijen en een aangescherpt ÔÇśfood’ concept. Zij zijn nog op zoek naar partijen die zich bij hen willen aansluiten. Wil je meer weten over dit initiatief en heb je interesse om deel te nemen, dan horen we het graag!”