“Mattie” van de Mathenesserweg

Door Raisa Huysmans

 

De sneeuw die maandag is gevallen konden we niet zomaar laten liggen. In de groepsapp werd een plan gesmeed voor een sneeuwballengevecht, compleet met warme chocolademelk!

 

Op het zwarte veldje, inmiddels wit, kwamen we samen en begon het gevecht. Ondanks de vele voltreffers in het gezicht hadden we het al snel bloedheet! Toen kwam Wilmy met de warme chocolademelk en slagroom en Petra met pepernoten. Heerlijke time-out, maar dat duurde niet lang, al snel vlogen de sneeuwballen weer om de oren. 😀

Natuurlijk kon een sneeuwpop niet missen. Met gevaar voor eigen leven, het sneeuwballengevecht ging gewoon door!, begonnen we aan de sneeuwpop. Door ultieme samenwerking, spierkracht en creativiteit is ie zeker 1.90 geworden! We hadden geen wortel en steentjes, dus kwamen de pepernoten goed van pas. Onze tijdelijke bewoner hebben we omgedoopt tot “Mattie”. En daar wilden we allemaal even mee op de foto 🙂