2018: het jaar van VOLHOUDEN!!

Door Danielle van den Heuvel, stadsmarinier

Een nieuw jaar is begonnen! We hebben onze intrek genomen in ons nieuwe stekkie: nr 137. Binnen schoon, fris en warm. Buiten zowel voor (rode gevel) als achter (wat een chaos in de tuin!) nog wat op te ruimen. Hans, Khalid, Wim en ik zullen er regelmatig zijn.

De burgemeester kwam op op bezoek. Hij was even aan bij de ondernemer wiens bovenbuurvrouw dood is gevonden, hij was er voor de opening van het Vintage kledingwinkeltje op nr 47!!  Zoals hij had beloofd. En tegelijk heeft even een kijkje genomen bij de ondernemer van Durum Evi die inmiddels maanden aan het verbouwen is op nr 1-3 en haalde hij meteen even brood bij Jamama. Een kort bezoek, maar niet zonder betekenis. We zetten door in 2018!

We zijn als altijd doende met controle en handhaving. We zijn doende met de verkoop van het WOM bezit. We zijn doende met een boekwerk welk kozijn, in welke kleur van welk profiel hoort waarin. In de praktijk spreken we pandeigenaren aan op de verleende vergunningen. Weerbarstige materie. We zijn doende met de ideeën voor de buitenruimte. We zijn doende nieuwe huurders te vinden voor de leegstaande panden aan het begin van de straat.

Kortom we zijn er en we blijven! We houden vol!