Groendag 22 april 2023

Zaterdag 22 april is het weer Groendag op de Mathenesserweg!

Alle bewoners van de Mathenesserweg met een balkon aan de voorkant krijgen op die dag tussen 10.00 en 12.30 uur de gelegenheid om hun bloembakken te vullen met verse potaarde en 10 rode Oostenrijkse hanggeraniums. Ook dit jaar gebeurt alles rond de Timonwoongroep op 101. En uiteraard is er tijdens het vullen van de bakken ruimschoots tijd  voor ontmoeting en een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Dit alles voor de scherpe prijs van 13 euro. (2 bakken, 10 geraniums + potaarde)

Wat moet je doen?

  1. Heb je nog geen bakken en wil je mee doen? Stuur even een appje naar onderstaand nummer. Je krijgt dan 2 bakken per balkon in bruikleen en wij zorgen ook voor een veilige bevestiging.
  2. Heb je bakken en doe je weer mee? Laat het weten en check je bakken of ze nog goed zijn (vooral de bodem) en veilig. Is dat niet zo, stuur een appje met wat er mis is. We proberen dan nog vóór de Groendag  je bakken te repareren en anders krijg je nieuwe bakken.
  3. Doe je niet meer mee, laat het weten. Lever dan je bakken in, zodat we ze bij een ander kunnen gebruiken.
  4. Doe je wel mee maar ben je op 22 april niet thuis? Stuur een appje en we maken een afspraak wanneer je de bakken komt vullen.

Laat dus in alle gevallen via WhatsApp weten wat je plannen zijn: Jack Bil 06 40 47 48 40. Later ontvang je dan van mij een betaalverzoek. Meer info nodig? Laat het weten!

Met vriendelijke groet,

Cora van der Vliet, Henk Dicke en Jack Bil