Derde editie Over de Brug straatfeest

Tijdens het Over de Brug straatfeest leer je je buren beter kennen tijdens een leuk programma voor en door straatbewoners. Het festival start met een buurtbrunch, welke wordt opgevolgd door een vol programma aan muziek, workshops, presentaties en leuke dingen voor kinderen. Het feest vindt op 9 september 2018 voor de derde keer plaats.

In de kalender vindt je het programma en lees de laatste nieuwtjes op de Facebookpagina van de Mathenesserweg.

Er is een tentoonstelling bij Foundation MESH​, modeshow van Buuf & CO​, workshop bij Maak – Rotterdam​, poppenkast, veiling, een ligconcert van Fabienne Roos​, stoepkrijtwedstrijd bij De Rotterdamse Straatkijkers​, een buurtbrunch en een kijkje in de mooiste tuinen van de Mathenesserweg.

Natuurlijk is er ook live-muziek tijdens Over de Brug met Miguel Sucasas Music (11:00 – 11:30), KEES (12:00 – 12:30), Rempejek (16:30 – 17:00) en Jessy Yasmeen (17:30 – 18:00). Toegang is gratis.

Voor de kinderen is er van 13:00 tot 14:00 een stoepkrijtwedstrijd bij De Rotterdamse Straatkijkers bij Maak – Rotterdam. De hoofdprijs is een gezinsticket voor Villa Zebra. Deelname is gratis. Aanmelden verplicht: mathenesserkwartier@gmail.com.