Kleur de Mathenesserweg weer rood en groen!

Zaterdag 14 mei 2022 is het weer Groendag op de Mathenesserweg. We gaan het weer proberen!

Het moet kunnen: We maken meerdere rode en groene horizontale lijnen over het grootste deel van de Mathenesserweg, bestaand uit rode Oostenrijkse hanggeraniums!

Alle bewoners met een balkon aan de voorkant van de Mathenesserweg krijgen op die dag tussen 10.00 en 12.30 uur de gelegenheid om hun bloembakken te vullen met verse potaarde en 10 rode Oostenrijkse geraniums. Ook dit jaar gebeurt alles rond de Timonwoongroep op 101. En uiteraard is er tijdens het vullen van de bakken ruimschoots tijd voor ontmoeting en een kopje koffie of thee met wat lekkers.
Dit alles voor de scherpe prijs van 13 euro. (2 bakken, 10 geraniums en de potaarde)

Wat moet je hiervoor doen?
1. Heb je nog geen bakken en wil je mee doen? Stuur z.s.m. een appje naar onderstaand nummer. Je krijgt dan 2 bakken per balkon in bruikleen en wij zorgen ook voor een veilige bevestiging.
2. Heb je bakken en doe je weer mee? Maak dan je bakken liefst 4 weken van te voren thuis leeg en check of je bak nog goed is. Is dat niet zo, stuur een appje met wat er mis is. We proberen dan nog vóór de Groendag je bakken te repareren en anders krijg je nieuwe bakken.
3. Doe je niet meer mee, laat het weten. Lever dan je bakken in, zodat we ze bij een ander kunnen gebruiken.
4. Doe je wel mee maar ben je op 14 mei niet thuis? Stuur een appje en we maken een afspraak wanneer je de bakken komt vullen.

Laat dus in elk geval weten via de app weten wat je plannen zijn: Jack Bil 06-40474840. Later ontvang je dan van mij een betaalverzoek.

Meer info nodig? Laat het weten!

Met vriendelijke groet,
Cora, Henk en Jack