Groendag 2022 mét bbq

Bewoners van onze Mathenesserweg hadden het getroffen op deze mooie dag in mei. Iedereen kon zijn bloembak met geraniums (her-)vullen en daarna genieten van een barbecue!

De traditie om samen rode geraniums over de balkons te laten hangen is ondertussen niet meer weg te denken uit de straat. Dit jaar zijn er 600 geraniums geplaatst. Dat zal er spectaculair uit gaan zien.

Al sinds 1999 worden er geraniums geplaatst en elk jaar is er veel animo voor. Bewoner Henk is degene die er mee is begonnen, ook al een hele tijd geholpen door Cora en Jack. De nieuwste aanwinst aan het team is Heiko, hij is er afgelopen jaar bij gekomen.

De barbecue was bijzonder omdat diezelfde buurman Heiko veel werk voor de fietsenstalling heeft verricht en het geld hiervoor liever in de straat wilde steken. Hannie is de beheerder van de fietsenstalling en samen hebben zij geholpen om een lekkere barbecue neer te zetten.

Hier zie je een impressie van de dag, 14 mei 2022: